New York Klaar Voor Nieuwe Aanslagen

Een minuutje voor NYC

Een minuutje voor NYC

New York is er klaar voor. Klaar om gastheer te zijn van het grootste eendaagse sportevenement ter wereld: de Super Bowl. De City That Never Sleeps is met de bouw van het nieuwe Giants Stadium een van de frontrunners om in 2014 de game te hosten. Volgende maand wordt er tijdens een NFL Owners Meeting over gestemd. Het enige wat de plannen van NYC in de war kan schoppen? 30 eigenwijze eigenaren.

Een Super Bowl in New York heeft veel voordelen, maar kent ook tegen een groot nadeel. Als er iets niet onder controle kan worden gehouden in februari, dan is het wel het weer in de metropool. In de eerste week van februari kan het wel 20 graden vriezen en dat is nu niet echt een associatie die graag wordt gelegd met het grootste feest op aarde. Een blik op de geschiedenis leert dat de Bowl altijd in warme steden wordt gespeeld. Of in overdekte stadia. Gastheer Miami was drie jaar geleden zelfs de eerste stad in de geschiedenis die de Super Bowl gasten een plensbui moest voorserveren. Op Park Avenue spreken ze er nog schande van.

Ondertussen proberen de eigenaren van de Jets en de Giants de rest van de league te overtuigen. Football in ijs en sneeuw is volgens hen pas echt football. Maar vertel dat maar aan de bidbooks van Miami en Tampa — de andere gegadigden om Super Bowl XLVIII te hosten.

Lees ook:Super Bowl In Een Winter Wonderland?
Lees ook:New York Gastheer Super Bowl XLVIII
Lees ook:Tom Brady Zeikt Over 2007
Lees ook:Frankfurt Pissig over Verdwijnen NFL Europa
Lees ook:“Coach New York Giants Op Wipstoel”

2 reacties op “New York Klaar Voor Nieuwe Aanslagen

  1. Dennis

    Mijn zegen hebben ze! Zeker als je weet dat de komende 3 jaren de Superbowl in een dome word gehouden, Indianapolis, New Orleans en Dallas!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Marc

    Een Super Bowl in New York…Wow!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.