Rookie QBs Zijn Hersenloos

Amoebe

Amoebe

Opnieuw is er ophef ontstaan over de Wonderlic test — de intelligentietest die wordt afgenomen bij college American football spelers die graag willen doorbreken in de National Football League. Het schijnt dat de quarterback class van 2010 namelijk niet heel pienter is. Er zijn dus alarmbellen afgegaan bij scouts.

Van de 50 maximale punten die met de test behaald kunnen worden, haalde godswonder turned quarterback Tim Tebow er slechts 22. Notre Dame ace Jimmy Clausen deed het met 23 punten niet heel veel beter. De hoog ingeschatte Sam Bradford schaadde zijn draft stock niet met de test. Zijn 36 goede antwoorden maken van hem nog geen rocket scientist, maar geven de scouts in ieder geval wat meer vertrouwen om de keuze voor Bradford te bevestigen.

De scores werden getweet door een journalist.

Een aantal seizoenen geleden werd de score van quarterback Vince Young openbaar gemaakt, omdat zijn score uit slechts 1 cijfer (6) bestond. Het nivootjes “Amoebe met Alzheimer” deed destijds geen alarmbellen rinkelen bij de Tennessee Titans.

Lees ook:Doe De Wonderlic Test!
Lees ook:Loopbaan Sam Bradford Lijkt Voorbij
Lees ook:Bradford Aanstaande Zondag Aan Het Roer
Lees ook:In De Rats Voor De Rams
Lees ook:Pryor Zo Dom Als Een Ezel

7 reacties op “Rookie QBs Zijn Hersenloos

  1. Van

    Ben benieuwd wat de uitslag van de LB’s is als de Qb’s zo laag scoren :P

      /   Beantwoorden  / 
  2. Woutervz

    en de NFL is helaas 1 slimme QB armer :
    Former Bills QB Gibran Hamdan has signed a two-year contract with the CFL’s Toronto Argonauts.

    Hamdan, 29, will finally get a real shot to play. The former NFL Europe star has bounced between six NFL teams in seven years, attempting two passes.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Marc

      Alles goed Gang Green? Tijdje niks van je gehoord! Ben benieuwd wat je vind van de aantrekken van Antonio Cromartie en wat de J-E-T-S gaan doen in de draft. Groet, Marc

        /   Beantwoorden  / 
      1. Woutervz

        hehehe hier alles goed uiteraard, ik denk dat Cromartie echt weer naar zijn pro-bowl vorm van 2007 kan gaan toewerken. Defense van de Chargers liet afgelopen jaar wat te wensen over waardoor Cromartie echt wat minder uitzag. Cromartie tegen de run is niet echt een optie, maar met Jenkins weer gezond en onze ILB the Madbacker en David ‘ Hitman’ Harris zou het ook niet nodig zijn voor Cromartie om de run te verdedigen (laatste actie van Cromartie in San Diego was de mistackle op Shonn Greene wat leidde tot de TD ;-) ) Cromartie zijn echte kunst is man to man coverage en dan kan die met zijn ball-hawking skills weer helemaal tot zijn recht komen. Op papier 1 van de beste CB tandems maar of het in de praktijk gaat werken zullen we zien op de eerste wedstrijd dag. Dat ze TJ hebben laten gaan was jammer maar wel te verwachten vooral met Shonn die eigenlijk het stokje overnam van hem tijdens de play-offs.

        Ik kijk erg uit naar de tweede draft van Rex & Mike, vorig jaar natuurlijk maar 2 spelers binnen gehaald Sanchez en Greene en dat was niet onverdienstelijk, nu hopen dat ze wat goede DE’s binnen kunnen halen want we hebben volgend jaar nog al wat contracten die aflopen ;-)

        Hoe is tie daar?

          /   Beantwoorden  / 
        1. Marc

          Still waiting for f**king Spring to come man!! Op football gebied ben ik opgelucht dat Indy Brackett heeft vastgelegd en Bethea/Bullit heeft getendered. Verder ben ik erg benieuwd wat de ‘Horseshoes’ gaan doen in de draft. Maar woon je Statesside of gewoon in ons erg koude kikkerlandje? Groet, Marc

            /   Beantwoorden  / 
          1. Woutervz

            helaas in het veel te koude kikkerland :-( ik kreeg nog wel een week of 3 geleden wat foto’s van een vrienden uit NJ waarin een Leon Wqashington bobblehead in 2 uur tijd volledig in de sneeuw verdween ;-)

              /  
          2. Woutervz

            dus ik weet niet wat beter is!!

              /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.