Mijn Twijfels Bij Quarterback Sam Bradford

McCoy - Bradford - Kuh

McCoy - Bradford - Suh

Ik heb lang nagedacht en getwijfeld: gaat Sam Bradford wel als eerste over de Draft-tafel of is zijn uitverkiezing toch iets te omstreden? Ik denk dat St Louis het risico niet wil lopen en aan de slag wil met een speler die ze meteen in de line-up kunnen pluggen. In mijn ogen zijn twee scenarios daarbij mogelijk. In het eerste plaatje kiest de ploeg uit St Louis voor de beste defensive tackle op het board. In het tweede geval maken ze een ruil, waarbij ze de first overall draft pick inruilen voor een extra pick in de tweede (en bij voorkeur ook eerste) ronde.

Sam Bradford is geen football God. De jonge knul is weliswaar goed en een onbetwiste leider, maar ook de Rams moeten inzien dat zijn talenten niet toereikend zijn voor Gouden Bergen. Met het geld dat momenteel is gemoeid met de first overall pick wil je niet hebben dat je quarterback het hele seizoen op de rug ligt. En getuige de laatste maanden van Marc Bulger bij de selectie is dat wel een mogelijkheid. Ook Bradford moet dat enigszins voelen, want zijn agent wilde voorafgaand aan de Draft geen deal sluiten met het management van de Rams.

Een van de outsiders om de rechten van Bradford te krijgen: de Cleveland Browns. Er steken geruchten de kop op, dat football tsaar Holmgren graag de eerste keuze bemachtigt om zo zijn eigen football franchise in Ohio op te bouwen. De vraag is alleen welke prijs hij bereid is te betalen.

Geloofwaardigheid van de blogger? Ach, ook bij de selectie van Alex Smith gingen bij mij de sirenes branden. Helaas kon ik de Forty-Niners niet meer op tijd bereiken om mijn mening kenbaar te maken.

Lees ook:Sam Bradford Eerste In NFL Draft
Lees ook:Bradford Aanstaande Zondag Aan Het Roer
Lees ook:“Quarterback Bradford Eerste In Draft”
Lees ook:Rams Sparen Bradford Nog Eventjes
Lees ook:File Voor Tweede Draft Pick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.