Mediacircus Rond Tim Tebow Is Los

Schaapjes op het droge

Schaapjes op het droge

Quarterback Tim Tebow heeft er welgeteld 14 dagen over gedaan om zich ook in de NFL onsterfelijk te maken. Zijn uitverkiezing door de Denver Broncos -tijdens de jaarlijkse Draft- werd eerst in stilte aangekeken, maar nu de journalisten aan het idee zijn gewend kan het circus open.

De jersey met de naam Tebow erop is namelijk nu al het bestverkochte shirt uit de National Football League. Alsof dat nog niet genoeg was, loofde ESPN ook nog een prijs uit aan degene die met de mooiste nickname voor de Gator-quarterback op de proppen kon komen. En er werd massaal gehoor gegeven aan de oproep. De winnende entry? The Mile High Messiah.

Klinkt goed – alhoewel ik het een beetje een modderfiguur vind richting John Elway. Alsof hij opeens is gedegradeerd tot Prins Carnaval.

Lees ook:Schietgebedje voor Kurt Warner Helpt
Lees ook:Eerste Kledingpakket Gibran Hamdan Binnen
Lees ook:Tim Tebow Tracker Nu Online
Lees ook:Nog Geen “Boner” Voor Tebow
Lees ook:Messias Opgestaan in Colorado

4 reacties op “Mediacircus Rond Tim Tebow Is Los

  1. Marc

    Wie doet eigenlijk de PR van Tebow? I wanna drink that kool-aid too!!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wilco

    Als Arena football league of die andere vage competitie Tebow zou halen dan zitten de stadions ook opeens vol….de jonge heeft zo’n enorme berg fans, niet normaal.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Dennis

    Het beleid van McDaniels staat me niet aan, als je het mij vraagt word het helemaal niks met de Broncos volgend jaar, zal er niet rouwig om zijn!

      /   Beantwoorden  / 
  4. zwelgje

    Ach, Elway is nog steeds God in Denver, bovendien werd de echte Messias uiteindelijk ook gewoon aan het kruis genageld. ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.