Tim Tebow Tracker Nu Online

TTT

TTT

Het lijkt wat sullig om een third string quarterback een eigen pagina op ESPN.com te geven. Toch schrokken de jongens uit Bristol, Connecticut er niet voor terug om de football Messias een eigen pagina op internet te geven.

Op de Tim Tebow Tracker (hier) vind je namelijk allerlei soorten relevante en interessante informatie. De column van Bill Williamson bijvoorbeeld, waar we kunnen lezen dat Tebow’s rookie jaar zal bestaan uit het dragen van helmen en het kopen van eten voor teamgenoten. Of neem de poll, waaruit blijkt dat 50% van de 32k stemmers denkt dat Tim over vijf jaar starting quarterback in de NFL is. Echt weird is echter de rubriek “Inside the brain of Tim Tebow”, waarin we dus een kijkje nemen in de wonderbaarlijke gedachten van dit speciale exemplaar.

Wie weet komen we er binnenkort achter hoe wij -normale mensen- water in wijn kunnen veranderen. Ik verheug me er nu al op.

Lees ook:Nog Geen “Boner” Voor Tebow
Lees ook:Favre Niet Geliefd Bij Teamgenoten
Lees ook:LeBron James Is Tebow Fan
Lees ook:Tebow Wordt De Nieuwe Montana
Lees ook:Mierzoet Afscheid Tim Tebow Van The Swamp

Eén reactie op “Tim Tebow Tracker Nu Online

  1. Marc News Network

    Tja, het moet niet gekker worden! Toch opmerkelijk dat er overal oud-spelers en coaches opduiken die zich geroepen voelen (gevraagd en ongevraagd) Tebow van advies te voorzien. Maar er is ook een tegengeluid aan het opkomen van spelers & coaches die zich steeds meer beginnen te irriteren aan ‘His Royal Tebowness’. Onlangs heeft Ray Lewis zich laten ontvallen dat er genoeg rookies zijn, met meer talent dan Tebow, die net zoveel behoefte hebben aan hulp en aandacht. Ik heb Chad Ochocinco van OCNN, dan ook gevraagd zich vast te bijten in het fenomeen Tebow…Groet, Marc (Marc News Network).

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.