Road Runner Niet In Z’n Sas Met Tennessee

Cominatcha!

Cominatcha!

Toen Chris Johnson tijdens het seizoen voor meer dan 2000 yards wist te rennen, had hij waarschijnlijk niet verwacht dat hij het daaropvolgend seizoen als ‘uitschot’ zou worden behandeld door zijn team, de Tennessee Titans.

De running back wacht thuis op het bevrijdende telefoontje van zijn agent, die hij de opdracht heeft gegeven om zijn contract opnieuw in de steigers te zetten bij Tennessee. En alhoewel Johnson de laatste dagen aangaf dat hij ‘geen enkele slechte gevoelens had jegens de ploeg’, lijkt er nu wel degelijk stront aan de knikker. In een verrassende reactie op Twitter, liet de aanvaller namelijk weten dat hij zich zwaar gepasseerd voelt door coach Jeff Fisher en de zijnen.

Johnson is veruit de snelste speler in de National Football League. In zijn tweede professionele seizoen rende hij voor 2006 yards (gemiddeld 5.8 yards per rush) – en werd hiermee de zesde speler in de geschiedenis die de magische barriere van 2000 yards wist te doorbreken. Het is niet vreemd dat Johnson ontevrerden is met zijn loonstrookje. Als rookie tekende hij een contract met een lengte van 5 jaar en een totaalbedrag van 12 miljoen dollar. Teruggerekend is dat een schijntje voor de ploeg uit Tennessee.

Lees ook:Roadrunner Nog Niet In Tennessee
Lees ook:Footballer Daagt Nu Basketballer Uit 1-on-1
Lees ook:Heftige Vechtpartij In Houston
Lees ook:Mascotte Eet Lekkere Cheerleader Op (Filmpje)
Lees ook:Admirals Finale Door Neus Geboord

3 reacties op “Road Runner Niet In Z’n Sas Met Tennessee

  1. Wilco

    Big Al wil nog steeds weg….hij heeft getekend omdat hij vrijheid kreeg om te spelen zoals hij wou maar by gaan ze helemaal anders spelen. Verbaast me dat dat niet in het contract is opgenomen.

    Ik denk dat ie voor een simple draft pick weg gaat, de partijen gaan er toch niet meer uitkomen. Gewoon domme actie van Snyder, hij heeft dingen belooft die ie een jaar later weer intrekt. Geen duidelijke lijn wat die man doet.

    (mijn laptop is trouwens dood, voor het geval dat je niet snapte waarom je page views zo laag was :P )

      /   Beantwoorden  / 
  2. Marc

    Who’s next? Ray Rice miscchien? Is net zoals CJ in 2008 gedraft, in de tweede ronde. Als die dit jaar een top presteert, zal ook hij dit in zijn loonstrookje terug willen zien! En hij zal vast niet de laatste zijn…

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      Ray Rice from Rutgers, zoals Rich Eisen zo mooi zegt!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.