Footballer Daagt Nu Basketballer Uit 1-on-1

Rajon Rondo

Rajon Rondo

De loud-mouth van NBA legende LeBron James dat hij zich best staande kan houden in de NFL is niet zonder gevolgen. Basket- en footballspelers uit de Joenaited Steets hebben er een spelletje van gemaakt elkaar uit te dagen in hun respectievelijke sport. De laatste vete gaat tussen Tennessee running back Chris Johnson en Boston Celtics’ Rajon Rondo.

Rondon schreeuwde vorige week van de daken dat hij het graag op zou nemen in een sprintduel tegen Johnson. Lijkt grootspraak, want de leading rusher in de National Football League is razendsnel. Zin 4.24 op de 40 yard dash is de snelste tijd ooit gemeten op de combine. Teamgenoten uit Tennessee zijn er dan ook van overtuigd dat Rondo het onderspit gaat delven.

Johnson is nu terug gekomen met een knockout punch. De running back (zelf 1.78 meter) verklaart dat hij Rondo met gemak kan verslaan in een een-op-een basketbal pickup game. Ook Johnson lijkt hier grootspraak te bezigen: zijn college carriere laat geen enkele betrokkenheid met basketbal zien.

Lees ook:Road Runner Niet In Z’n Sas Met Tennessee
Lees ook:Chris Johnson Hitstige Fantasy Stud
Lees ook:Chris Johnson Richt Vizier Op Legende
Lees ook:Record Lonkt Voor Chris Johnson
Lees ook:Tijgerstrepen Doen Larry Johnson Goed

Eén reactie op “Footballer Daagt Nu Basketballer Uit 1-on-1

  1. Rob

    Als Celtics fan kan ik alleen mar hopen dat Rondo geen rare dingen doet :-) Ik ga binnenkort de Celtics weer eens bekijken, en wil dan wel een compleet Celtics team zien :-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.