ESPN America Zoekt Superfans

Superfans

Superfan?

Televisiezender ESPN America zet tijdens de NFL Playoffs in op social media. De American Sports-zender bij uitstek is namelijk op zoek naar de meest toegewijde NFL fan. Zo iemand die een Arizona Cardinals tuinkabouter in zijn tuin heeft staan en zijn gezicht in oranje of blauwe kleuren schminkt.

Voel je je aangesproken? Dan wordt het tijd om even in de make-up te stappen en jezelf te vereeuwigen. Tussen nu en 20 januari kun je je foto namelijk toesturen aan www.facebook.com/espnamerica — en de winnaar wint tickets voor de enige Party, featuring de Super Bowl! Die wordt dit jaar ergens in Amsterdam gehouden.

Lachen! Doe mee… Ik doe het binnenkort ook.

Lees ook:Super Bowl Party In Hard Rock Cafe
Lees ook:1000 Dollar Voor Super Bowl Ticket
Lees ook:Erkenning voor Admirals op ESPN
Lees ook:Win Een Reis Naar NFL UK!
Lees ook:Saints Verdediging Staat Op

6 reacties op “ESPN America Zoekt Superfans

  1. Dennis

    Perry jij bent toch goed ingevoerd bij ESPNAmerica? Denk je dat we hier in Nederland binnenkort ook ESPNAmerica in HD kunnen ontvangen, geloof dat Duitsland en Engeland het al in HD kunnen ontvangen!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Knurk

      Ik heb hier inmiddels UPC kapot over gemaild en dan krijg je van die waardeloze helpdesk sufkoppen die je dit terugmailen: Momenteel bieden wij deze zender (nog) niet aan. Wellicht wordt dit in de toekomst wel aangeboden. Ik wil u verwijzen naar onze website http://www.upc.nl voor de meest recente informatie over de het aanbod in HD. .

      Zo ontzettend ergerlijk…

        /   Beantwoorden  / 
      1. Dennis

        Woonde ik maar 10 kilometer oostelijker, dan woonde ik in Duitsland en had ik gewoon de NFL in HiDef kunnen bekijken! Misschien dat het komend seizoen ook in Nederland mogelijk is, zou toch wel heel relax zijn om de NFL in HD te kunnen bekijken!

          /   Beantwoorden  / 
  2. Huxx

    Hallo,

    Wanneer is de SuperBowl ook alweer precies? En waar kan ik de kaarten bestellen voor het feest in de arena:P?

    GR Huxx

      /   Beantwoorden  / 
  3. Wilco

    Harbaugh nieuwe cooach SF,
    Lijkt mijn een enthousiaste peoples manager. People managen was toch het gene waar Mike tekort schoot na mijn mening. Dus ik snap deze keuze wel.
    Ik ben wel fan van zijn west coast off., dit is de iets meer power run game versie….zo hoort het toch ook een WCO in SF.
    Wel benieuwd wat van QB er volgend jaar onder center staat.

      /   Beantwoorden  / 
    1. Dennis

      Talent genoeg bij de Niners met Davis, Willis, Crabtree en Gore! Nog een goede qb en ze gaan op zeker de divisie winnen volgend jaar!

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.