Colts Op Zoek Naar Favre

Ik ben hier

"Hiero!"

De tweede teleurstellende preseason wedstrijd in even zoveel pogingen, heeft het management van de Indianapolis Colts ‘scrambling’ voor een veteraan quarterback. Kan die veteraan wellicht Brett Favre zijn?

Colts eigenaar Jim Irsay deed niets om de geruchtenstroom tegen te houden. Sterker nog, hij tweette gisteren dat hij in Hattiesburg was – de geboorteplaats van Favre, waar hij de afgelopen weken vaak op zijn tractor te vinden is. “Moet ik links of rechtsaf bij de Firechief”, tweette de eigenaar.

De Colts kennen een erbarmelijk slecht preseason aan de hand van backup Curtis Painter. Basisspeler Peyton Manning onderging afgelopen offseason een operatie aan de nek en is hier nog niet helemaal van hersteld.

De interesse van Colts in Brett Favre zou puur voor een reserverol zijn. De ploeg maakte Manning onlangs de best betaalde spelverdeler van het spelletje. Favre zou dienen als starter, totdat de oudste Manning-telg zich pijnvrij voelt om te spelen.

Voor Favre kan de interesse zomaar wederzijds zijn. Het geeft hem nog een aantal kansen het veld op te draven, zonder dat hij daarbij het team moet dragen. Bovendien geeft het de 41-jarige QB nog een legitieme kans om ooit op het veld te staan bij een Super Bowl finale.

Lees ook:Een voorbeeld voor Favre of een nieuwe Tillman
Lees ook:Brett Favre Houdt Niet van Indianen
Lees ook:Onzekerheid over Peyton Manning
Lees ook:Vikes Sturen Quarterback Naar New York
Lees ook:Peyton Manning Dus Naar Broncos

2 reacties op “Colts Op Zoek Naar Favre

  1. FREDmirals

    dat jij je nog kijkt naar PRE season NFL seizoen begint pas op 8 september.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Dennis

    Pryor welkom in Oakland!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.