Arizona Voorlopig Geen Divisiekampioen

Giftige cactussen

Giftige cactussen

De Arizona Cardinals moeten nog minstens tot zondag wachten om tot divisiekampioen te worden gekroond. De ploeg verloor op Monday Night namelijk volkomen terecht van ‘mijn’ San Francisco 49ers. Vooral de verdediging van Frisco legde de verliezend Super Bowl finalist over de knie: 24-9.

De verdediging van de Red & Gold forceerde zeven turnovers. Bovendien hield de D de formatie van Kurt Warner tot een season-low aan gescoorde punten (9) en total yards (245)

Groot is de extase dan ook in de stad bij de baai. De 49ers hebben dit seizoen namelijk twee keer gewonnen van Arizona, waardoor ze het voordeel van de tiebreaker hebben. De ploeg van Mike Singletary hoeft de formatie daarop niet te passeren op de ranglijst… ze hoeven ‘slechts’ op gelijke hoogte te komen om het divisiekampioenschap zelf op te pikken. Singletary is zich daar van bewust en piest al bijna in zijn broek van ‘excitement’.

De kans dat Arizona overigens wordt ingehaald is minimaal. De Cardinals hebben een uiterst gemakkelijk speelschema met wedstrijden tegen de St Louis Rams en de Detroit Lions.

Lees ook:Hoge Verwachtingen San Francisco Bijgesteld
Lees ook:Quarterback Gooit Coach Onder Bus
Lees ook:New England Patriots in Super Bowl XLVI
Lees ook:Cowboys Fans Mogen Aan Antidepressiva
Lees ook:Alex Smith Blijft Aan Roer 49ers

2 reacties op “Arizona Voorlopig Geen Divisiekampioen

  1. rutger

    Wat was die offense slecht zeg. SF speelde lekker op defense maar de Cards haalden echt niet alles eruit wat erin zit.

    Verassen genoeg was de Cards D wel lekker bezig, maar met 7 turnovers waarvan minstens 1 in je eigen redzone kan je als D de pot nooit gaan winnen natuurlijk.

    Verder denk ik dat meneer Murphy hier iets mee te maken had, want bij de Cards offense ging echt niks goed.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Maarten van den Broek

    Perry, gefeliciteerd! Ik heb vannacht zitten wenen voor de tv. Wat een knudde pot. Hebben ze soms te warme ballen in die homo-city? De Cards konden in ieder geval niets vasthouden…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.