Hoge Verwachtingen San Francisco Bijgesteld

Singletary

Singletary

De San Francisco 49ers hebben de hooggespannen verwachtingen niet waar kunnen maken. De formatie begon het seizoen als gematigde favoriet in de spannende NFC West, maar moest gisteren meteen een heftig verlies incasseren tegen divisierivaal Seattle Seahawks. In Seattle werd het pijnlijk duidelijk dat SF zonder bewezen quarterback dit seizoen niet ver zal komen.

San Francisco kon in het begin van de wedstrijd namelijk niet kapitaliseren op een snelle turnover van de San Francisco verdediging. Twee aanvalsgolven strandden binnen de redzone van Seattle – waardoor de Niners slechts 6 van de 14 mogelijke punten wisten te scoren. Tot die tijd had Seattle in 18 minuten zuivere speeltijd slechts 7 aanvallende plays afgewerkt.

Nieuwbakken coach Pete Carroll wist zijn schip echter op tijd te rechten. Onder leiding van quarterback Matt Hasselbeck wist de formatie de verdediging van San Francisco steeds af te troeven, hierbij geholpen door de 49ers aanval — die steeds vaker aanvallend miskleumde met three-and-outs.

Toen quarterback Alex Smith hierna aan het begin van het derde kwart een interception zag verdwijnen voor een tegenscore, liep de schade snel hoog op. Smith miste op 12 van zijn laatste 21 worpen en wist bij de fans ongetwijfeld herinneringen boven te brengen van -wellicht niet sensationele, maar wel winnende- quarterback Shaun Hill. Laatstgenoemde werd door hoofdcoach Mike Singletary op politieke wijze naar Detroit verkast.

Singletary zal zich over die beslissing nog wel regelmatig op het hoofd krabben. Vooral omdat Hill gisteren in Chicago bijna een come-from-behind victory orchestreerde tegen de Chicago Bears.

De move

Lees ook:Quarterback Gooit Coach Onder Bus
Lees ook:Shaun Starter San Francisco
Lees ook:Singletary Verandert Weer Van Smith
Lees ook:49ers Blijven Verbazen Met Dommigheid
Lees ook:Schandaal Voor San Francisco 49ers

3 reacties op “Hoge Verwachtingen San Francisco Bijgesteld

  1. Maarten

    Wie is de slechtse starting quarterback in de league?

    Alex ‘Brain Lapse’ Smith
    Trent ‘Checkdown’ Edwards
    Mark ‘Overrated’ Sanchez
    Jake ‘Je moet die bal gooien naar lui met hetzelde shirt als jij, idioot’ Delhomme
    Derek ‘Drie meter te hoog voor Fitzgerald’ Anderson

    Ik ga voor Trent Edwards. Zelfs in de laatste twee minuten gisteren 5 punten achter tegen de Dolphins (hij MOET diep gooien) gooit hij alleen maar 5-yard passes naar een running back. Hij heeft gewoon 0 komma 0 arm strength.

      /   Beantwoorden  / 
  2. FREDmirals

    ach zoals 1 zwaluw nog geen zomer maakt,maakt 1 pinguin nog geen winter,maar ALEX SMITH zit bij mijn in de categorie JAMMERKUDT RUSSEL.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Thomas

    Ik kies ook voor Smith.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.