Lynch Lynched zichzelf?!

Ideale schoonzoon!

Ideale schoonzoon!

Zo zit je in de Pro Bowl en zo zit je in de bak. Marshawn Lynch is de zoveelste NFL-speler die gearresteerd wordt met een doorgeladen pistool. Ondanks al die slechte voorbeelden, kan ik er met mijn verstand nog steeds niet bij waarom iemand in hemelsnaam zijn miljoenencontract in gevaar wil brengen. En zeg nu niet dat deze ghetto-gasten het noodlot niet opzoeken, want onze Lynch zat in zijn Mercedes Benz voor de deur van een nachtclub.

Ik ben benieuwd wat de maatregelen worden van Roger Goodell. Het is natuurlijk een prachtig statement van onze Herr Commissar om een Pro Bowler te schorsen. Als dat geen wijze les is voor al die kinderen weet ik het niet meer. Enig voordeel is dat Roger het hele voorval mist, aangezien hij te druk is om zijn geld te tellen.

Lees ook:Profiteert Vick van Machtstrijd?
Lees ook:Bradshaw boekt 30 dagen cel
Lees ook:Wat Als Goodell Over De Schreef Gaat?
Lees ook:Teasertje Goodell Uit Admirals Boek
Lees ook:Duur Sneeuwballen Gevecht!

2 reacties op “Lynch Lynched zichzelf?!

  1. Rutger

    Wat ik wel las op verschillende sites is dat niet duidelijk is van wie de auto en het pistool waren, en dat hij ook niet alleen was. Of dat hij uberhaubt de juiste vergunning zou hebben.

    Het is dus allemaal nog een storm in een glas water, we zien wel wat het wordt.

    Maar als je ooit op een campus hebt rongelopen en weet hoe die spelers op college al behandeld worden, dan is het niet gek dat ze helemaal niks leren en gezond verstand vaak enigzins onder ontwikkeld is. Ligt niet aan die jongens maar echt een beetje aan het systeem. Het systeem devalueerd het onderwijs (iig het onderwijs van die jongens), een van de redenen waarom Ivy League scholen geen sport scholarships uitreiken.

      /   Beantwoorden  / 
  2. dratomic

    Typisch… Je zou toch zeggen dat zijn aanrijding eerder dit jaar hem genoeg zou hebben laten schrikken…

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.