Hamdan In Goede Positie Voor #2

At Your Service!

At Your Service!

Het is bekend met wie Gibran Hamdan moet strijden om de backup positie bij de Buffalo Bills. Hamdan neemt het in het Koude Noorden op tegen Ryan Fitzpatrick. Fitzpatrick was vorig jaar veldgeneraal van de Cincinnati Bengals, nadat starter Carson Palmer verstek moest laten gaan met een blessure.

Die situatie is niet per se vervelend voor Hamdan, omdat verwacht werd dat de Bills iemand met meer senioriteit binnen zouden halen. Zoals Brad Johnson bijvoorbeeld. Trent Edwards kan de begeleiding van een veteraan namelijk wel gebruiken. In plaats daarvan kiest het team voor “the Fitz”, die hiermee zijn derde team in vier jaar tijd onder de hoede krijgt.

Het is niet onrealistisch om te denken dat Hamdan de competitie met de nieuwe concurrent wel aankan. Zowel Fitzgerald als de ex-Admirals zijn seven round draft picks. De nieuwkomer kan hierbij alleen buigen op meer praktijkervaring. Als starter van de Cincinnati Bengals maakte hij 12 starts. Met 1905 yards, 8 touchdowns en 9 interceptions speelde hij zeker niet onverdienstelijk.

Lees ook:Buffalo Bills Tonen Karakter
Lees ook:Fitzpatrick Gooit Er Met Pet Naar
Lees ook:Hamdan Pist Naast Pot In Buffalo
Lees ook:Hamdan zondag Back-up Bill
Lees ook:Michael Vick Naar Buffalo

3 reacties op “Hamdan In Goede Positie Voor #2

  1. ewd

    je ziet wat over het hoofd kijk een op het roster van de bills ze hebben nog een QB baker

      /   Beantwoorden  / 
  2. Perry Hendriks

    Niks over het hoofd gezien, hoor. Ik had het over concurrentie voor de backup spot. Niet over concurrentie voor de duty van clipboard holder.

      /   Beantwoorden  / 
  3. thomas

    Fitzpatrick heeft voor Harvard gespeeld.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.