Minnesota Zet Cleveland Browns Opzij

Hup-hup

Hup-hup

De Minnesota Vikings hebben zondagavond de Cleveland Browns opzij geschoven met puik loopwerk van running back Adrian Peterson. De Fantasy Football standout scoorde drie touchdowns, waarvan zijn laatste een genot was om naar de kijken. Cleveland hield lange tijd -de eerste helft- gelijke tred met Minnesota, maar verprutste het in de tweede helft. Vijf observaties:

1. De Browns zijn met Brady Quinn aan het roer niet heel erg vurig. Sterker nog, de ploeg was lange tijd in ‘hurry up mode’, maar daar was op het veld weinig van te merken. Het was dat de presentatoren wisten te noteren dat er in no huddle werd gespeeld, anders had ik het niet eens gemerkt. Dieptepunt kwam met minder dan een minuut te gaan in de eerste helft. Quinn gebruikte bijna de volle playclock op een play af te steken, maar moest toen na aarzelen al een knieval maken.

2. Over dat aarzelen gesproken: Quinn maakte uberhaupt niet veel tempo in zijn reads. Soms staarde de voormalige quarterback van Notre Dame zijn receivers secondenlang na, om het vervolgens zelf op een lopen te zetten (of om gesackt te worden).

3. Brett Favre doet er goed aan zijn touchdown-ritueel wat bij te stellen. Het helpt niemand dat hij als een logge St Bernardshond receivers naar de grond trekt. Sterker nog, ik denk dat er nog aardig wat blessures gaan vallen in Minnesota op deze manier.

4. Wat was er aan de hand met ESPN America? De gamebreaks kwamen niet goed door en tijdens Halftime waren we naar een herhaling aan het kijken van de Pregame Show. En dat terwijl in huize Hendriks de nachos en de Corona’s speciaal op deze momenten waren afgestemd.

5. Als Cleveland blijft spelen zoals vandaag, dan zal de volgende aanvallende touchdown niet 416 plays verwijderd zijn. De Browns scoorde op de valreep hun eerste offensive TD sinds 17 november 2008. Dat was bijna zeven volle wedstrijden terug in de tijd. De verdediging van Minnesota was wellicht een tikkeltje te hoog gegrepen voor Cleveland, maar running back Jamal Lewis liet zien zeker nog niet te zijn versleten.

Lees ook:Quarterback Cleveland Is Geheim
Lees ook:Browns ‘benchen’ Brady
Lees ook:Brady Quinn Terug In Cleveland Lineup
Lees ook:Brady Quinn Verhuist Uit Cleveland
Lees ook:Browns Maken Er Een Potje Van

2 reacties op “Minnesota Zet Cleveland Browns Opzij

  1. Henri

    4. Wat was er aan de hand met ESPN America? De gamebreaks kwamen niet goed door en tijdens Halftime waren we naar een herhaling aan het kijken van de Pregame Show.

    Viel me ook al op..nu lekker kijken naar de Giants..
    Fitzgerald nog niet van het veld gedragen, de madden curse moet nog toeslaan……..maar wel al een interception van Warner.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Stephan

    Inderdaad flink irritant zo helemaal zonder beelden van andere wedstrijden. Heeft ESPN America niet genoeg betaald voor het hele pakket? Pre-game beelden tijdens half-time is wel heel erg goedkoop!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.