Lions Winnen Voor Eerst Sinds 2007

Lions

Lions

Zelden zag ik publiek zo uitbundig reageren als tijdens de laatste minuten van de thuiswedstrijd van de Detriot Lions tegen de Washington Redskins. En begrijpelijk… de Lions moesten de laatste vijf minuten een 19-7 voorsprong proberen te behouden om de eerste winstpartij sinds 2007 veilig te stellen.

Onder leiding van rookie quarterback Matthew Stafford deden de Lions namelijk hun stinkende best om de Redskins te kakken te zetten. Een pass interference penalty met zes minuten te gaan gaf Detroit onwijs veel lucht en een voorsprong van meer dan 10 punten.

Detroit Lions moesten het vorig seizoen doen zonder winstpartijen. Ze werden hiermee pas het tweede team in de geschiedenis dat louter verliezen moest incasseren.

De laatste minuten werd het nog akelig spannend in Ford Field. Running back Rock Cartwright scoorde met minder dan drie minuten te spelen de aansluitingstreffer (19-14), maar Detroit wist hierna ook zonder running back Kevin Smith de wedstrijd uit te spelen. Al kreeg Washington de bal nog terug met iets meer dan een minuut te spelen. De aanvalsgolf stokte op de 36-yard line.

Niemand in de omgeving van Detroit kon de eerste winstpartij sinds 2007 zien. De wedstrijd werd door de NFL niet uitgezonden op de regionale televisie, omdat er niet voldoende kaarten waren verkocht voor het duel.

Lees ook:Bills Beginnen Seizoen In Mineur
Lees ook:Sean Taylor Neemt Een Sabbatical
Lees ook:Redskins Zien Op Tegen 0-5 Tegenstander
Lees ook:Vikings 5-0 Voor Eerst Sinds 2003
Lees ook:Vick Te Sterk Voor Ex-Admirals

Eén reactie op “Lions Winnen Voor Eerst Sinds 2007

  1. Wilco

    Drama…..de Skins D# hoorde beter te zijn dan vorig jaar, niet slechter.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.