Blessure Michael Jackson Viel Achteraf Mee

Glove

Golden Glove

Het heeft er alle schijn van dat tweedejaars speler Sam Bradford aanstaande maandag zijn opwachting maakt tegen de New York Giants. Hij heeft namelijk zijn wijsvinger verstuikt en dat doet hartstikke  zeer. Bradford draagt tijdens de training een beschermende handschoen. Ook daarover had hij wat te mekkeren. “Iedereen vindt dat ik er als Michael Jackson uitzie,” zo weende hij.

Bradford lijkt hiermee de pijngrens te hebben van USA Sports reporter Tiel van den Heuvel, die afgelopen zondag na drie plays al op zijn kont lag tijdens zijn allereerste American football wedstrijd.

Afgelopen zondag zag er uit als een zwarte dag in de geschiedenis van St. Louis. Replay na replay liet ons zien dat Bradford met zijn vinger in de glove van een Philadelphia Eagles speler verstrengeld raakte tijdens een gooibeweging. Ambulances op het veld. Medisch personeel. Bradford -onder bewaking- afgevoerd naar de lockerroom. Hysteria alom!

Gelukkig valt het allemaal mee. Een verstuikte vinger. Tjonge, wat zal Jay Cutler een gevalletje ‘twee maten meten’ voelen. Cutler werd vorig jaar uitgekotst door NFL-spelers, omdat hij met een legitieme blessure aan de kant bleef tijdens de NFC Championship Game.

Over Sam Bradford? Ik heb niemand gehoord over zijn pijntolerantie of zijn beslissing van het veld weg te blijven. Ik hoop dat Bradford op tijd zijn schoenen gestrikt krijgt voor maandagavond. Dat is best lastig. Zo zonder wijsvinger.

Lees ook:Geheimzinnige Snee Van Orton
Lees ook:Bradford Aanstaande Zondag Aan Het Roer
Lees ook:Cutler Weer Knus Met Cavallari
Lees ook:Scheidsrechters in NFL HD Ready
Lees ook:Bradford: Een 86 Million Dollar Baby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.