London Lacht Dallas Uit

J-J

J-J

De beleidsbepalers weten in ieder geval welk team ze volgend jaar niet moeten uitkiezen voor de NFL International Series in London: Dallas Cowboys.

De formatie ging gisteravond over de knie bij de Jacksonville Jaguars. De meer dan 80 duizend bezoekers begroetten elke achterstand van de ploeg uit Texas met een luid gelach en gejuich. Nooit was dat meer merkbaar dan toen het scorebord aangaf dat Jacksonville een 35-10 voorsprong had genomen. Het meest pijnlijke voor eigenaar Jerry Jones en zijn achterban: de nederlaag vond plaats in eigen huis.

Dallas speelde zonder quarterback Tony Romo en dat heeft zeker meegespeeld in de nederlaag. Vervanger Jon Kitna wierp vier interceptions, alhoewel zeker niet al deze miscues hem aan te rekenen vielen.

Ook de verrichtingen van de Washington Redskins werden door het Londonse publiek met luid gejuich begroet. Zeker toen een gedesillusioneerde Donovan McNabb op fourth down mis mikte en de overwinning Detroit niet meer leek te kunnen ontgaan.

Lees ook:Cowboys Geven Super Bowl Droom Op
Lees ook:‘Eeuwige’ Losers Nu Bovenaan
Lees ook:Cincinnati Heeft Een Kans
Lees ook:Vrije Val Van Dallas Cowboys
Lees ook:Linebacker Gewaarschuwd voor Dreigement

3 reacties op “London Lacht Dallas Uit

  1. Steve

    Yeah that was bizarre. The loudest cheers of the night were every time Jacksonville extended their lead. Never realised how much they were hated.

    Can’t say I noticed any bias with the Redskins. There were cheers / boos on Redskin and Lion scores.

      /   Beantwoorden  / 
  2. jahappey

    Misschien is het dan juist wel een goed idee om Dallas uit te kiezen voor volgend jaar. Wat ik afgelopen zondag namelijk merkte is dat een behoorlijke meerderheid voor de 49ers was en dat was erg goed voor de sfeer. Dat miste ik bij de vorige drie Londen games. Als Dalles komt dan heb je een zekerheidje dat het publiek helemaal voor de 100% achter de tegenstander gaat staan.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.