‘Eeuwige’ Losers Nu Bovenaan

Cover SIDe NFL slaat zichzelf altijd op de borst voor 'competitive balance'. In de ogen van de hoge heren is niets zo vervelend voor de ticketverkoop als teams jaar na jaar het kampioenschap binnenslepen. Trek daar lering uit, KNVB! En dus wierp ik vanmorgen een blik op de NFL stand: Detroit 2-0, San Franciso 2-0, Green Bay 2-0, Dallas 2-0. Het lijkt verdomme wel alsof we in een tijdcapsule teruggesmeten zijn naar de fantastische eighties! Een ideaal playoff plaatje voor begin-dertigers zoals ik!

De opmars van de Detroit Lions verbaast me niets. In mijn preview in Spits vorige week liet ik al doorschemeren dat de combinatie van drie first-round receivers, Mike Martz en quarterback Jon Kitna lethal is.

Combineer dat met plezier in het spel (terug het veld instappen, nadat je een hersenschudding hebt opgelopen of zonder helm een bal vangen) en je hebt een team dat zomaar de playoffs kan binnenwandelen.

Natuurlijk is een 2-0 start niets om nu al opgetogen over te zijn (alhoewel 60% van de 2-0 teams uiteindelijk de playoffs behaalt). Zeker niet als je twee overwinningen tot stand zijn gekomen tegen de Minnesota Vikings en de Oakland Raiders, maar geef de mensen van Detroit een break. Hun laatste playoff optreden dateert van 1999 en het is 16 jaar geleden dat de ploeg uberhaupt een playoff duel won.

 

Lees ook:Kommer en Kwel in het Westen
Lees ook:“Jackass” Brengt Kids Op Slechte Ideetjes
Lees ook:Hoe Supplementen Je Seizoen Vergallen
Lees ook:Tackle Zonder Helm Levensgevaarlijk
Lees ook:Next Runningback Expired

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.