Hoe Supplementen Je Seizoen Vergallen

Het hing al in de lucht, maar de NFL heeft weer lekkere schorsingen uitgedeeld. Zes spelers hadden een stof in hun bloed die er eventueel op kan duiden dat er steroïden zijn gebruikt. Een dure hypothese namens de NFL aan het adres van de Saints en de Vikings. Beide teams zijn in een fikse strijd verwikkeld om de playoffs en moeten nu sleutelspelers missen. Het publiek is de grote verliezer zonder haar sterspelers. En waarvoor? Een verdachtmaking van iets dat toch eigenlijk in alle sporten toch al duidelijk is, maar niemand durft te zeggen: Ik slik pillen!

Laten we eerlijk zijn. Zonder hun twee dikke defensive tackles hebben de Vikings een gapend gat in het hart van hun verdediging. Daar loopt straks iedere tegenstanders dwars doorheen om de playoff-wensen in Minnesota te vertrappelen. De Saints moeten het zonder hun pass-rushers en oude runningback doen. Ook in fikse aderlating in een divisie waar alles van belang is op te overleven in de playoffstrijd. Ik heb beide teams in ieder geval al doorgestreept in de playoff-hunt.

Als ze stout zijn geweest moeten ze natuurlijk boeten, maar het zure is dat we toch wel mogen aannemen dat deze spelers slechts het topje van de ijsberg zijn. Zij moesten net op de verkeerde dag hun plasje inleveren. En wat is er trouwens op tegen. Grotere sterkere spelers zorgen voor hardere actie, mooi toch voor het publiek!

Lees ook:Pro Bowl wordt nu echt Semi-Pro Bowl
Lees ook:Drew Brees Hitst Het Publiek Op
Lees ook:Zwarte Atleet Uit Atlanta Verdient Aan Honden
Lees ook:Toch Nog Admirals vs. Galaxy
Lees ook:Vier Teams Strijden Plek Twee In NFC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.