San Francisco 49ers Worden Kampioen

SF handIk heb een aantal seizoenen niet kunnen juichen tijdens het NFL-seizoen. Mijn favoriete team, de San Francisco 49ers, kwam niet tot bijzondere resultaten en verdiende in 2005 zelfs de first round pick in de draft. Maar het tij lijkt te zijn gekeerd. Althans, dat beweren sportjournalisten uit het land van de verwende huisdieren. En dus stond ik vannacht om 2 uur naast mijn bed om de verrichtingen van de Niners tegen de Broncos te aanschouwen.

Ik begeef me op glad ijs: de 49ers worden dit jaar Super Bowl kampioen. Natuurlijk, het was maar Preseason, maar ik heb genoeg gezien om mijn 49ers mascotte-beertje weer te voorschijn te toveren. En om een fantastisch grote mond op te zetten tegen die hard Dallas Cowboys fans.

Kijk maar naar de geschiedenis…

De NFL is dol op feel-good verhalen. Niet voor niets wonnen juist de Patriots na de aanslagen van 11 september en reikten de New Orleans Saints ver in de Playoffs na de verwoestingen van orkaan Katherina. Dit jaar is Frisco het feel-good verhaal. Puur omdat ze een fantastische coach hebben verloren en de hele stad daar rouwig om is.

Lees ook:Moet American Football Verboden Worden?
Lees ook:Thank YouTube It’s Weekend: Week 2
Lees ook:Ben Roethlisberger Verder Uitgekotst
Lees ook:New Orleans Verliest Van Cleveland
Lees ook:Dallas Cowboys Op Pijnbank

Eén reactie op “San Francisco 49ers Worden Kampioen

  1. Fenna

    eAutohuur biedt goede service voor lage prijzen. Check het zelf!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.