Preseason Vol Quarterback Controversy

Muppet Show Een kleine peak rond de league leert ons dat er een paar teams met een quarterback controverse zitten opgezadeld. Het nieuwste gerucht komt uit New York, waar Chad Pennington mogelijkerwijs naar de bank wordt gedirigeerd. Die move hadden ze twee jaar geleden moeten doorvoeren!

Kellen Clemens onderscheidt zich tijdens preseason duidelijk van Pennington. Laatstgenoemde was gisteren niet bij machte de Jets in stelling te brengen tegen de Giants. Pennington gooide wel een lange touchdown op de eerste play van de wedstrijd, maar gooide er de rest van de helft alleen nog maar met de pet naar. Het is tijd dat er ergens een eigenaar wakker wordt.

Muppet GelijkenisIk zette twee jaar geleden al vraagtekens bij Chad, die intussen meer tijd in de lappenmand heeft doorgebracht (en daarbij het uiterlijk van een van de Muppets aangenomen… hiermee is hij een van twee quarterbacks die zo in het megasuccess van Jim Henson opgenomen hadden kunnen worden… de ander is Eli Manning!).

Clemens is niet de enige quarterback die aanzet tot veranderingen. Er zijn nog drie andere paartjes, die hun hoofdcoach slapeloze nachten bezorgen. Maak er meteen een notitie van dat ik Rex Grossman van de Chicago Bears in deze opsomming niet meeneem. Ik ben een fan van Grossman.

  • De wederopstanding van Daunte Culpepper bij de Raiders wordt nog een netelige brandhaard voor de jongste hoofdcoach van de NFL, Lane Kiffin. Culpepper start –een mirakel daargelaten– de eerste game voor de Raiders en verpest daarmee de kansen van top pick JaMarcus Russell op een miljoenencontract.
  • Hoe harder Browns GM Phil Savage roept dat Brady Quinn niet start bij de seizoenopener, des te meer heb ik mijn twijfels. Quinn heeft zijn twee concurrenten Derek Anderson en Charlie Frye helemaal weggespeeld en geeft Cleveland momenteel de beste kans op winst.
  • De Jacksonville Jaguars doen me echt helemaal niks. Het kan me dan ook eigenlijk niet interesseren of Byron Leftwich of David Garrard start. Laatstgenoemde heeft tijdens het preseason meer laten zien dan zijn concurrent. Moeilijk is dat niet, want Leftwich loopt eigenlijk twee seizoenen lang al te sukkelen.

Lees ook:Pennington: Ken Je Beperkingen
Lees ook:Culpepper Maakt Sprong Naar UFL
Lees ook:Culpepper Naar 49ers?
Lees ook:Bills Beginnen Seizoen In Mineur
Lees ook:Culpepper Verkoopt Zich Aan Buffalo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.