Koop Franchise Met Staatslot

In Seattle is de kogel door de kerk voordat de rechter uitspraak deed. De Supersonics gaan naar Oklahoma City voor slechts 45 miljoen dollar. Als ik straks de Staatsloterij jackpot win, kan ik dat al betalen. Dit is toch geen geld! Volgens mij moet er in de NFL wat meer geld gespendeerd worden, waarom moet het anders zo lang duren? Volgens mij lukt het nooit om een franchise in LA te starten.

Teams genoeg die naar een andere stad willen zoals LA (denk: Jaguars, Vikings, Chargers en Raiders), maar de vraag is of het ooit nog echt gaat gebeuren. Grootste struikelblok lijkt de plaats van het stadion. Huisvesting lag immers aan de basis van het vertrek van de Rams en de Raiders in 1995. Mijn voorstel is om The Rose Bowl en The LA Coliseum links te laten liggen en te gaan voor een toko in Hollywood. Lekker dichtbij de sterren. Goed voor de TV ratings als straks Adrian Peterson na een touchdown tussen de cast van Friends duikt op de eerste rij stoelen.

Daarnaast zit in Hollywood toch het meeste geld. Die overbetaalde acteurs kunnen zonder moeite het veelvoudige van 45 miljoen ophoesten. Kan ik het geld van de Staatsloterij lekker zelf houden…

Lees ook:Sophie’s choice op vakantie: Raiders of Niners?
Lees ook:Twee Teams naar LA?
Lees ook:Kredietcrisis Raakt Nu Ook Super Bowl
Lees ook:Gisele Bundchen Verstopt Zich op Costa Rica
Lees ook:De shock van Lindy’s

3 reacties op “Koop Franchise Met Staatslot

  1. Chris van Hattem

    Ha goed gedacht Maarten! Vreemd vreemder vreemdst dat LA al 13 jaar zonder team zit..de Colliseum is een prachtige setting…net als de Admirals in het Olympisch…wow..zag je die zonsondergang tijdens de laatste wedstrijd. Later, na de terugtrekking van de Dolla, heb ik nog vaak over die zonsondergang gedacht als een early openbaring haha
    Ga toch maar een staatslot halen dan..wil net zo leven als Mark Cuban, fan/eigenaar van de Dallas Mavericks.

      /   Beantwoorden  / 
  2. brandonW

    helemaal niet zo vreemd dat la al 13 jaar zonder team zit. de nfl bazen moeten toch op de een of andere manier geld uit hub city-council zien te krijgen?en dreigen met verhuizing naar L.A doet het altijd goed. het is dus helemaal niet in het belang van de NFL om daar een team neer te zetten.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Chris van Hattem

    Hmmm zit misschien iets in Brandon..ik denk alleen aan de gigantische markt in LA die ze nu mislopen. Weet van angelinos dat ze nu 700 km rijden voor een homegame van de 49ers en de Raiders, ook wijken er vast een aantal uit naar San Diego.
    Als je kijkt bijv. naar florida met z’n 3 teams..maar goed daar zijn ze in fla. nu ook wel achter dat de markt daar krap is.
    Markt?! what a shitty word haha

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.