Admirals Go Pro Bowling

Met gepaste trots kunnen de Admirals-fans teruglezen dat twee van hun voormalige spelers verkozen zijn in de Pro Bowl. Geen oud-bekenden van dit veredelde sterrenbal overigens. Brendon Ayanbadejo is vaste special teamer. Kwam hij eerder uit voor de NFC namens de Bears, nu verdedigt hij de rode kleuren van de AFC namens de Ravens. Meest in het oog springt natuurlijk dat Kurt Warner op zijn 37ste een ticket naar Honolulu heeft verdiend. Hij is zelfs starter voor Drew Brees en Eli Manning. Die laatste zat hem nog ooit dwars in New York.

In mijn grote enthousiasme zie ik dat Warner samen met vier andere Cards is geëerd als uitverkorene. Na 2001 mag ‘onze’ Kurt voor de vierde keer meedoen tijdens de Pro Bowl. Hij is overigens niet de oudste quarterback. Brett Favre mag op zijn 39ste meedoen. Een verrassende beloning voor zijn league leading 17 interceptions! En ik maar denken dat een onderschepping niet goed was.

Voor voormalig Admirals linebacker Ayanbadejo was het de derde opeenvolgende keer dat hij verkozen werd in de Pro Bowl. De vorige twee keer was hij speler van de Chicago Bears.

Overigens zijn 28 teams vertegenwoordigd in de Pro Bowl. En zo heeft bijna iedere franchise iets positiefs te melden dit jaar…

Lees ook:Ayanbadejo Snel Onderdak Bij Ravens
Lees ook:Driemaal scheepsrecht voor Warner?
Lees ook:Dertig op Rij voor Kurt!
Lees ook:Pensioen dreigt voor homo-voorvechter
Lees ook:Ayanbadejo Overspeelt Zijn Hand

3 reacties op “Admirals Go Pro Bowling

  1. thomas

    YESS mijn favoriet Brian Dawkins is ook aanwezig. Terwijl hij toch niet echt een super seizoen speelt. Zo zie je maar dat populariteit belangrijker is dan goed spel (zie in dat kader ook Brett Favre).
    Ik had trouwens gehoopt dat Brian Westbrook ondanks zijn blessures ook nog had mogen meedoen.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Bliss

    Fantastisch dat Warner er staat. Zijn wraak was zoet. Klasse Cards!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Ivo

    ik heb nog een origineel Admirals gameshirt van Ayanbadejo :-)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.