Update: Round-up Early Games Week 1

New Orleans Flash

New Orleans Flash

Een kort rondje langs de velden als de late wedstrijden aanbreken. Hoogtepunt ongetwijfeld de sensationele passing dag van New Orleans Saints quarterback Drew Brees, die tegen de Detroit Lions maar liefst zes touchdowns wist te gooien.

Brees wist in het duel (dat New Orleans met 45-27 werd gewonnen) acht verschillende receivers te bereiken. Vijf van de ballenvangers vingen een touchdown. Brees noteerde verder 358 yards en liet hiermee zien het record van Dan Marino voor yards in een seizoen nog steeds in het vizier te hebben. Voor de Lions was de seizoensopener een domper. Vorig jaar sloten ze het seizoen af zonder winstpartij en de misere lijkt dus nog even aan te houden. Rookie quarterback Matthew Stafford wist met drie interceptions en minder dan 50% complete ballen niet te overtuigen.

Het was geen goede seizoenstart voor Carolina Panthers quarterback Jake Delhomme. De voorman -die vorig jaar de playoffs verklootte met zes onderscheppingen- had er op zondagavond nog eens vier. In combinatie met zijn 73 passing yards hield dit weinig goeds in voor de aanvallende output van de Panthers tegen de Philadelphia Eagles. Donovan McNabb was op zijn beurt ook niet heel productief met 79 yards, maar hij had wel twee touchdowns.

UPDATE: Bij een 38-10 voorsprong brak McNabb een rib tijdens een tackle. Een erg interessante ontwikkeling voor Fantasy Football eigenaren met Michael Vick op het roster.

Kansas City Chiefs moest het in het duel tegen Baltimore Ravens doen zonder quarterback Matt Cassel. Lange tijd bleef het spannend, maar bij een 24-24 gelijkstand moest KC uiteindelijk toch de meerdere erkennen in de formatie van Joe Flacco (26-43-307-3-1). De vervanger van Cassel, Brodie Croyle, deed het niet onverdienstelijk in rood-wit. Met zijn twee touchdown-passes heeft hij wellicht een bommetje onder het seizoen gelegd.

De hoge verwachtingen rondom de Houston Texans mogen een weekje in de ijskast. De Texans werden volledig lamgelegd door een brute verdediging van de New York Jets. Vooral receiver Andre Johnson en quarterback Matt Schaub moesten het ontgelden. Quarterback Mark Sanchez had een veelbelovend debuut voor de formatie uit New York.

Lees ook:In Kansas Wordt De Vis Duur Betaald
Lees ook:KC Zonder Cassel Naar SD
Lees ook:Blessurespook Gesignaleerd Bij Voordeur Matt
Lees ook:Rivers Op Koers Voor NFL Record
Lees ook:Delhomme Maakt Nog Kans In Carolina

5 reacties op “Update: Round-up Early Games Week 1

  1. Clemens

    Volgens mij had Mcnabb 3 TDs. Als dat niet zo was stond ik niet voor op je!

      /   Beantwoorden  / 
    1. Thomas

      mcnabb 3 ja,

      1 over de grond, 2 door de lucht

        /   Beantwoorden  / 
  2. DrAtomic

    fecking gamepass had weer eens mega problemen uiteindelijk niet meer dan het eerste kwart van NO kunnen zien. Drees is the real deal.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Ferdi

    Lions…0-32; yes we can!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.