Conspiracy: Mad Scientist Voor Denver?

Things to do in Denver...

Things to do in Denver...

Het lijken twee afzonderlijke gebeurtenissen in de wereld van Pro Football, maar wat mij betreft zijn ze wel degelijk met elkaar in verband te brengen. Mike Shanahan, die 14 jaar leiding gaf aan de Denver Broncos, is op dezelfde avond ontslagen als San Francisco 49ers offensive coordinator Mike Martz. Wat mij betreft is de ‘Mad Scientist’ een ideale fit voor de Broncos’ offense, die onder Shanahan de laatste tijd duidelijk te weinig werd geprikkeld.

Het Shanahan-ontslag sloeg in als een bom, maar is mijns inziens makkelijk te verklaren. Geen enkele baan in de NFL is veilig. Ook niet als je al bijna 15 jaar op dezelfde plek zit en je team twee Super Bowl overwinningen hebt bezorgd. Shanahan verloor de laatste weken de controle over zijn team en gaf een ruime voorsprong op de San Diego Chargers (drie wedstrijden!) zomaar weg.

Martz heeft aan de andere kant laten zien dat hij wel degelijk overweg kan met een productieve aanval. Hij kreeg de Niners zelfs van de laatste plek in offensive output. Zijn filosofie strookt echter niet met de hard-nosed approach van nieuwbakken hoofdcoach Mike Singletary, waardoor hij zijn spullen mag pakken.

Jay Cutler? Sterkste arm in de league. Brandon Marshall? Een explosieve wide receiver. Martz kan met die middelen wel uit de voeten.

Lees ook:What The Hell Happened To Mad Mike?
Lees ook:Cutler Deelt Lakens Met Kristin Cavallari
Lees ook:Chicago Bears Receiver Laat Zich Helpen
Lees ook:Haynesworth Verliest Gevecht Tegen Shanahan
Lees ook:Dallas Niet Naar Eigen Super Bowl?

Eén reactie op “Conspiracy: Mad Scientist Voor Denver?

  1. Grey Poupon

    Shanahan naar de Jets……

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.