Zorn is half ontslagen idioot!

Coach, isnt the playback upside down?

'Coach, isn't the playback upside down?'

Je kunt je afvragen wat erger is: ontslagen worden of gedegradeerd? Jim Zorn heeft de laatste variant alvast ervaren na het verlies van gisteravond. Een publieke vernedering natuurlijk als je te horen krijgt dat je niet meer mag bepalen welke plays gespeeld worden. Met andere woorden: Officieel ben je nog wel coach, maar langs de zijlijn hoef je alleen lief te lachen. Tot overmaat van ramp hebben de Redskins als vervanger een gepensioneerde bingo-omroeper teruggehaald. Sherma Lewis moet de eeuwige net-niet-formatie uit Washington op het rechte pad brengen.

Hamvraag voor mij blijft toch wel waarom de Redskins Zorn niet gewoon buiten gegooid hebben. Wat heb je aan een coach als je publiekelijk toegeeft dat hij er geen kaas van heeft gegeten. Ik vrees dat ik de psyche van Daniel Snyder nooit ga begrijpen…

Lees ook:Redskins Zien Op Tegen 0-5 Tegenstander
Lees ook:Snyder Heeft Positie Zorn Al Vergeven
Lees ook:Redskins Nog Verder Grond In Getrapt
Lees ook:Quarterbacks Rode Draad in Washington
Lees ook:Redskins Op Koers Voor Kampioenschap

6 reacties op “Zorn is half ontslagen idioot!

  1. Dennis

    Als ze verliezen van de eagles volgende week maandag is het over voor Jim Zorn! En ik hoop stiekem op Mike Holmgrem als opvolger!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Wilco

    ‘Officieel ben je nog wel coach, maar langs de zijlijn hoef je alleen lief te lachen.’

    Wat doet de HC van Baltimore dan??? Er zijn in het verleden vast wel meer HC’s geweest die HC spelen maar die geen playscallen voor de O of D.
    Ik zie niet in wat dit helpt, we hebben niet opeens een healty o-line, playmaking WR’s, een goeie RB en een West Coast Off QB. Zelfde resultaat alleen een ander die we de schuld kunnen geven.

    Michael George Holmgren mag komen, alleen dan als vervanger van Vinny C. Vanuit vogel perspectief de boel in de goede richting sturen….mijn idee:

    GM-Mike Holmgren, 2de man Morocco Brown.
    HC-Russ Grimm, (playcalling, nee/mischien)
    Off.-???Geen idee??? Pete Carmichael (ex Redskins, nu OC van Saints)??Jon Gruden??
    D#-Jerry Gray
    ST-Danny Smith

      /   Beantwoorden  / 
    1. wiljo

      Hoe ist met football in Friesland?

        /   Beantwoorden  / 
      1. Thomas

        football in friesland bestaat vrijwel niet. ik heb wel eens van een weinig serieuze poging gehoord om een team in leeuwarden te beginnen, maar dat is ook niks geworden. Ik denk dat mijn broer en ik zowat de enige friese football spelers zijn en wij spelen allebei bij de Groningen Giants. misschien dat er bij de commanders nog wat mensen uit zuid-friesland spelen, maar ik kan het me niet voorstellen.

          /   Beantwoorden  / 
        1. wiljo

          “heb wel eens van een weinig serieuze poging gehoord om een team in leeuwarden te beginnen”
          Precies daarom stelde ik de vraag ook aan Wilco, hij was daar enthousiast (…) mee bezig.

            /   Beantwoorden  / 
  3. Dennis

    Wilco het is wel een verschil als je word ontheven van playcallin’, dat geeft toch aan dat ze het vertrouwen hebben verloren in Jim Zorn!
    John Harbaugh heeft nooit de calls gemaakt voor de Ravens, dus dat is wel een verschil. De defense van de redskins heeft talent zat, daar zit het wel goed met jongens als Orakpo, Haynesworth en Fletcher. Met Portis hebben ze een goede RB, maar Campbell presteert niks als QB. Bovendien spelen ze belabberd in de Red Zone en zo win je geen wedstrijden.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.