While You Were Sleeping: Jessica Alba Danst In Week 4

Jessica Alba

De zondagnacht is een van de mooiste avonden in de professionele sportscene. Het is bijna jammer dat zoveel mensen op maandagmorgen weer vroeg op moeten om te werken. Maar wij van Americanfootball.blog.nl blijven trouw aan een dijk van een droom, waar Jessica Alba twee maanden na de geboorte van haar kind alweer in topconditie (fotootje!) verkeert en Anquan Boldin nog alle tandjes in zijn smoelwerk mag tellen. Wat u had moeten mee maken op zondagnacht, leest u hier!

- Terwijl u zich zondagnacht nog een keer in bed omdraaide om stiekem de borsten uw vrouw (teddybeer mag ook) te betasten, dacht Trent Green met weemoed terug aan die mooie nachten in St Louis 10 jaar geleden. Nachten met Kurt en Isaac. Toepen met Marshall en Torry. Ja, zelfs tikkertje met Mike Martz zal door zijn gedachten zijn gevlogen, toen coach Scott Linehan bij het grof vuil werd gezet.

- U had uw gezicht nog maar net in de scheerschuim gezet, toen Richard Collier na het avondeten wakker werd op operatietafel. Zonder linkerbeen. En daarin schuilt een verhaal, lieve mensen. Zelfs als succesvolle offensive tackle in de NFL moet je uitkijken wie je vrienden zijn. Of op de blaren zitten (we gaan er hierbij even van uit dat je je kont nog wel gewoon hebt…).

- Terwijl Wouter Bos al uw spaargeld, pensioenen en hypotheken veilig stelde, was er in Amerika een mannetje dat geld opeens helemaal niet meer belangrijk vond. Dan Snyder ziet zijn Washington Redskins opeens als een serieuze titelkandidaat, zeker na winst tegen de Dallas Cowboys.

T.O. Dit had niemand verwacht! Maar gelukkig zijn de wonderen de wereld nog niet uit!

- We hopen trouwens dat u zich tijdens het 'verhaaltje lezen voor uw kinderen' niet al te druk hebt gemaakt om Anquan Boldin. Er bleek namelijk helemaal niets aan de hand met de 'popster' van de Cardinals. Gewoon een staaltje 'Show Me The Money, Jerry!'. Fake een blessure en je club weet opeens weer wat je waard bent. Toch? Alleen die liphechtingen, joh. Pijnlijk om zoiets in scene te zetten.

Lees ook:Boldin Heeft Een Stalker!
Lees ook:Oproep: Geef Boldin Zijn Contract!
Lees ook:Boldin Dichtbij Nieuwe Deal Met Cards
Lees ook:11 maagden voor Anquan
Lees ook:Thank YouTube It’s Friday: Naakte Danseressen op Hotelkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.