ArenA Football League Trapt Af In N’Awlins

Miami Vice of ik schietBijna onopgemerkt is gisteren de ArenA Football League van start gegaan in swingende metropool New Orleans. De plaatselijke VooDoo verloor van de Los Angeles Avengers aan de hand van de grote en ongrijpbare Sonny Combie, wiens naam volgens mij rechtstreeks uit Miami Vice is gejat om de televisiekijkcijfers op te krikken. Het werd 59-42. Jullie vertrouwde americanfootball.blog zal (af en toe) aandacht aan deze league besteden om tijd te vullen.Want op de achtergrond speelt natuurlijk de komst van de ArenA Football League naar Europa Duitsland. Uit woorden van een onbelangrijke assistent van de Commissioner kunnen we namelijk opmaken dat de league (die overigens op jaarbasis ook miljoenen verliest) plannen heeft om Europa de Oosterburen te veroveren. Gezien het hoge David Hasselhof gehalte van de bording-beukers wordt dat ongetwijfeld een succes.

Lees ook:UFL Breidt Uit Naar Europa
Lees ook:ArenA League Slaat Een Jaartje Over
Lees ook:Tijd Voor Europese Arena League Nu Ideaal
Lees ook:Europa Vestigt Hoop Op Arena Football
Lees ook:NFL Commissioner Kiest Voor Europa

5 reacties op “ArenA Football League Trapt Af In N’Awlins

  1. Chris van Hattem

    Hahahahaha ;P

      /   Beantwoorden  / 
  2. DrAtomic

    Ugh alleen Duitsland? :/

      /   Beantwoorden  / 
  3. WaldemarSchut

    Waarom zo negatief reageren op de AFL? Het is een leuk alternatief voor de NFL-loze periode, zeker nu de NFLE ter ziele is.
    Maar het zal wel niet het niveau halen van de NFL en daarom is het beneden meneertje Hendriks zijn waardigheid? (Alsof de NFLE niveau had)

      /   Beantwoorden  / 
  4. perryhendriks

    Negatief reageren? ‘Swingende metropool’, ‘grote en ongrijpbare Sony’. Ik geef ze zelfs een hoog David Hasselhoff gehalte. Wie zegt dat ik geen hoge pet op heb van David? Je eigen interpretatie is wellicht vertroebeld door een negatief zelfbeeld, maar dat moet je niet op mij afschuiven.

    Sterker nog, binnenkort start ik met mijn lobby om de AFL naar Nederland te halen. Dus als iemand me een mailadres kan sturen, dan ben ik jullie zeer erkentelijk.

    En om over het NFLE niveau te spreken: dat was verdomd laag, maar nog altijd beter dan het niveau van Miami tegen de latere Super Bowl kampioen in London. You be the judge.

    PH

      /   Beantwoorden  / 
  5. Jojo

    Ik hoop dat je lobby enig succes zal hebben!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.