Hamdan Verbaast Over Super Touchdown

Claus Event Center

Claus Event Center

Gibran Hamdan was gisteravond -zo’n 20 uur na de winnende touchdown pass van Ben Roethlisberger in Super Bowl XLIII- nog steeds uitermate verbaasd over het feit dat Big Ben de bal uberhaupt af durfde te vuren naar receiver Santonio Holmes. Vanuit zijn hotelkamer in Amsterdam Centrum: ”Die bal had nooit gegooid mogen worden. Ik ben benieuwd wat Roethlisberger tijdens die play zag.” Ehm… niet veel. Zo blijkt ook uit de ‘verdediging’ van Roethlisberger tijdens een optreden bij David Letterman.

Roethlisberger beaamt de stelling van Hamdan. De quarterback geeft toe dat hij de laatste bal overhaast richting endzone spoedde en dat hij bang was dat hij hiermee de wedstrijd had verknald. ”Ik zag de verdediger opeens opdoemen en ik hield ernstig rekening met een onderschepping. Gelukkig wist Santonio Holmes iets met de bal te doen,” als de voorman van de Steelers.

De laatste touchdown pass wist een formidabel Super Bowl optreden van ex-Admirals Kurt Warner te verzieken. Met zijn 377 passing yards in Super Bowl XLIII heeft Warner het op-een-na-hoogste aantal in alle Super Bowl finales bij elkaar gegooid. Warner bezet in deze categorie ook de 1ste en de 3de plak.

Lees ook:Opnieuw Molestatie Bij Pittsburgh Steelers
Lees ook:Roethlisberger Speelde Met Twee Gebroken Ribben
Lees ook:Gebroken Neus Voor Roethlisberger
Lees ook:“Excessive Celebration” Door Holmes
Lees ook:Pittsburgh Treft Green Bay in Super Bowl

Eén reactie op “Hamdan Verbaast Over Super Touchdown

  1. In$@ne

    Hoe is het trouwens met Maarten na zondagnacht? Is ie er zo ziek van dat we hem voorlopig niet terug zien hier? Leeft ie uberhaupt nog? ;)

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.