Aardig Wat Geblesseerden Na Week 10

Injured

Injured

Wat hebben running backs Cedric Benson, Ronnie Brown en Michael Turner met elkaar gemeen? Ze raakten allemaal geblesseerd tijdens de tiende competitieronde van de National Football League en keerden niet meer terug naar het speelveld.

Het is op moment van schrijven nog niet bekend hoe zwaar de blessures zijn, maar zoals het er zich laat uitzien mogen minstens twee van de drie lopers volgende week gewoon weer in actie komen. Saillant: drie dagen geleden berichtten we nog over de “Curse of 370″ – running backs die in het voorgaande seizoen meer dan 370 keer de bal in handen geduwd kregen en het seizoen hierna slecht uit de verf kwamen. Michael Turner was de laatste back met meer dan 370 carries in het seizoen.

Het blessurespook had ook weer wat in petto voor Madden coverboy safety Troy Polamalu. Polamalu kwam dit seizoen pas vier wedstrijden in actie voor de ploeg uit Pittsburgh. In de openingswedstrijd van het seizoen ging er iets goeds mis met zijn knie.

Meest pijnlijke blessure van de tiende competitieronde was voor quarterback Kyle Orton van de Denver Broncos. Orton bewees nogmaals zijn meerwaarde voor zijn team. Met Orton speelden de Broncos in de eerste helft nog mee met de Washington Redskins. De aanvalsleider gooide twee touchdown passes naar receiver Brandon Marshall.

Na de rustpauze ging Orton geblesseerd naar de lockerroom en nam quarterback Chris Simms het over. De Broncos verloren onverwacht van Washington.

Lees ook:Waarom Tebow Dit Niet Volhoudt
Lees ook:Waar Eindigt De “Baard”?
Lees ook:Nieuwe Aanvalskern Miami Dolphins
Lees ook:Benson Op Weg Naar Rushing Crown
Lees ook:Toch Tebow Time?

3 reacties op “Aardig Wat Geblesseerden Na Week 10

  1. Wilco

    Pfff, grapjas:”De Broncos verloren onverwacht van Washington.”

    ‘Skins verliezen alleen onverwacht, winnen wordt altijd verwacht.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Perry Hendriks

    Medic!

      /   Beantwoorden  / 
  3. Fred

    uuhhh … welk boek komt dat vandaan?

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.