Rivers Buiten Oevers Door Zeikende Regen

Crying Wolf

Crying Wolf

Philip Rivers kon de San Diego Chargers vannacht niet voorbij de Kansas City Chiefs loodsen. De quarterback was in de slotminuut niet nauwkeurig genoeg met zijn passes, waardoor KC op eigen bodem een zuurverdiende 21-14 overwinning uit het vuur sleepte.

Op 3th down en goal mikte Rivers een boogballetje te hoog naar een vrijstaande Malcolm Floyd. Op 4th down was het vervolgens een wanhoopspoging richting leading receiver Naanee, die in het publiek verdween. Rivers gooide tijdens het duel 22 van de 39 passes raak en vergaarde hier bijna 300 yards mee, maar de zeikende regen en het luidruchtige publiek speelde zijn aanval duidelijk parten.

De Chiefs kapitaliseerden tijdens het duel dankbaar van de fouten van de Chiefs. Na een 7-0 achterstand was het running back Jamaal Charles die de score gelijk trok met een prachtige 50+ zig-zag. De Chiefs hadden hierna drie plays nodig om een veroverde fumble op volprezen rookie Ryan Matthews om te zetten in een score. De back-breaker kwam echter vier minuten hierna. Rookie receiver Dexter McCluster wist zijn naam in de recordboeken van de Chiefs bij te schrijven door een 94 yard punt return voor een touchdown en een 21-7 voorsprong.

Voor de Chiefs moet het een opluchting zijn het seizoen eindelijk eens met een overwinning te beginnen. De laatste drie seizoenen bungelt de formatie steevast onderaan de divisieladder. De jonge formatie zal veel zelfvertrouwen plukken van het feit dat ze –vooralsnog- het enige team uit de divisie zijn met een winstpartij. Ook de Oakland Raiders en de Denver Broncos konden tijdens het weekend namelijk geen overwinning boeken.

Of het vertrouwen van Chiefs terecht is (de formatie had immers maar 62 passing yards) weten we overigens pas volgende week. Dan reist het team af naar Cleveland voor het treffen met de Browns.

Lees ook:Rivers Op Koers Voor NFL Record
Lees ook:Brady Gooit Er Met De Pet Naar
Lees ook:Alex Smith Opnieuw Een Fiasco
Lees ook:Superdag Voor Admirals In Detroit
Lees ook:Kan Philip Rivers Terugkomen?

Eén reactie op “Rivers Buiten Oevers Door Zeikende Regen

  1. Marc Tjon

    Knap van KC, want de Chargers zijn talentwise nog steeds één beste teams in de league. Groet, Marc

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.