Obama Opvolger John Elway of Kennedy

Presidentskandidaat Obama hoopt vooral John F. Kennedy op te volgen. Vooralsnog moet hij het doen als opvolger van een andere John, namelijk John Elway. Barack kreeg het net als de Broncos’ legende voor elkaar om de handen op elkaar te krijgen van een uitverkocht Invesco Field ad Mile High.  75000 toeschouwers juichten hem toe.

Echt uniek is het overigens niet dat Obama het stadion van de Denver Broncos uitverkocht. De franchise verkocht de kaartjes voor alle thuiswedstrijden sinds 1970. Ongeevenaard in de NFL.

Voor degene die de link in deze post daadwerkelijk lezen, is het geen verrassing dat de vorige presidentskandidaat die zo massaal zijn kandidatuur accepteerde niemand minder was dan John F. Kennedy. Overigens was Obama mogelijk al de opvolger om de verkeerde redenen. Boeven wilde hem vanaf een hoge locatie op de middenstip van het Denver stadion neerschieten…

Lees ook:Mediacircus Rond Tim Tebow Is Los
Lees ook:Sluwe Vos Gaat Naar Denver
Lees ook:Obama Adverteert in Populair Computer Spel
Lees ook:Denver Wint Dankzij Mirakel
Lees ook:NFL Game London Nog Niet Uitverkocht

3 reacties op “Obama Opvolger John Elway of Kennedy

  1. DrAtomic

    In ander net zo ongerelateerd nieuws kan ik melden dat ik eindelijk mijn Amsterdam Admirals boek binnen heb. Uiteraard is er iets misgegaan met mijn pre-order, het lijken mijn seizoenskaarten wel, mijn pre-order is nooit op komen dagen. Ennieweg, mijn geduld was op en heb hem maar via Bol.com besteld, een dag later binnen, eerste hoofdstuk las al heerlijk weg. Mocht mijn pre-order alsnog bovenwater komen dan heb ik vsat een mooi kado voor een maat van me welke ook fanatiek Admirals fan was/is.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Seahawk

    Wat ik me afvraag… Ik ben daar op Invesco geweest, hoe die boeven vanaf een hoger punt dan Invesco zelf hadden willen schieten. Het hoogste punt ligt volgens mij downtown en dat is toch flink wat kilometertjes wandelen.

    Bij voorbaat eigenlijk al een kansloze actie of stiekem al een poging om wat aan populariteit te winnen voor Obama.

      /   Beantwoorden  / 
  3. DrAtomic

    Zo boek is uit, halfzes afgetaaid en thuis in 1 ruk uitgelezen. Boek is een must read voor iedereen die van sportboeken houd, ooit voor een amerikaans bedrijf heeft gewerkt of fans is geweest van de Amsterdam Admirals. Met een zeer aangenaam extraatje in de vorm van de rosters van alle 13 seizoenen van de Admirals met statistieken. Hoewel hier natuurlijk al het een en ander gelekt was moet ik zeggen dat ik zeker het laatste hoofdstuk toch behoorlijk schokkend vind, bizar zelfs. Het Worldbowl hoofdstuk deed me eerlijk gezegd ook meer dan verwacht. En ik was ronduit geschokt door te lezen dat een van mijn mooiste Admirals verhalen ooit, die van Kirksey zijn vinger uit de duim van Perry kwam. Dit boek bevat heeeeel veel achtergrond info/inzichten/diepte die ik als fan zo ontzettend gemist heb alle jaren in de berichtgeving rond de Admirals door de Pers.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.