File Voor Tweede Draft Pick

Skimmen

Skimmen

Het front office van de St Louis Rams maakt overuren om de aanvragen voor trades voor de tweede overall pick in de aankomende NFL Draft te verwerken.

De Rams hebben al aangegeven dat er weinig value voor de pick is, omdat ze zelf niet op zoek zijn naar een quarterback. De Rams doen ‘het’ met Sam Bradford, ondanks dat hij afgelopen seizoen de ‘sophomore jinx’ aan zijn broek had hangen. Vele voorspellen dat een team met de tweede overall pick graag in zee wil met Robert Griffin III, de quarterback die afgelopen weekend een fabuleuze NFL Combine afwerkte. Er komt steeds meer zicht op de teams, die hiervoor in aanmerking komen. Volgens bronnen zijn de Redskins, de Browns en de Dolphins serieus geinteresseerd.

Zoals gisteren al vermeld: er staat een aardig hoge prijs op de second overall pick. Een team moet in ieder geval bereid zijn om twee first-round picks op te geven en enkele mid-rounders. De Redskins hebben aangegeven dat ze hiertoe bereid zijn. De Redskins hebben sowieso ook de cap space om een monstercontract voor Griffin op tafel te leggen. De ploeg uit Washington is een van de vier ploegen die minder dan 100 miljoen voor volgend jaar op de payroll hebben staan. Meer daarover later vanavond.

Lees ook:Rams Zitten Op Pot Met Goud
Lees ook:Mijn Twijfels Bij Quarterback Sam Bradford
Lees ook:Mark Sanchez Niet Goed Bestand Tegen Kou
Lees ook:Tebow Lult Zich Naar Tweede Ronde
Lees ook:Donovan McNabb Naar Redskins

2 reacties op “File Voor Tweede Draft Pick

  1. Dennis

    “Meer daarover later vanavond”, heerlijke cliffhanger.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Chris

    Kunnen de Rams niet gewoon RGIII nemen en hem vervolgens traden voor een ervaren speler? Dan weet je in ieder geval wat je haalt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.