Whacky Wildcard: Waarom San Diego Wint

Chargers De nieuwe manier van voorspellen bevalt me eigenlijk prima, terwijl er nog helemaal geen vruchten te plukken zijn van deze methode. Dat mag de pret niet drukken. Ik stond vanmorgen al weer vroeg naast het bed en heb dus uren kunnen peinzen over vier redenen waarom de San Diego Chargers vanavond absoluut van de Titans winnen.

Just Because

San Diego is een fantastische leuke stad. Je gunt de inwoners gewoon alle geluk van de wereld. Zeker na dat bosbranden-debacle. De Gas Lamp Quarter, fraaie college meiden en een US Navy basis om de hoek: San Diego is van alle markten thuis. Zelfs good old Ashley Orman (ja ja, het is een tijd geleden) was er een Chargers Girl. Met Tennessee daarentegen heb ik niks. De enige link die ik er mee heb is dat oud coach Bart Andrus er een tijdje de scepter zwaaide. Maar om daarom nou opeens voor de Titans te zijn…

Norv Turner

Ik moet diep door het stof. En ik ben niet de enige. Ik was namelijk een van de schrijvers die Norv Turner een ontslag toewenste toen hij met een 5-5 record het seizoen opende. Maar sindsdien is er veel veranderd en Norv steekt zijn tong uit naar de critici. Aan de andere kant kun je stellen: hoe ver waren de 2007 San Diego Chargers gekomen met Marty Schottenheimer aan het roer?

Philip Rivers

Voor mensen die denken dat deze game om niemand minder dan Ladainian Tomlinson draait: jullie hebben het mis. Zoals we het de mond van hoofdcoach Turner namelijk kunnen optekenen is vooral Philip Rivers de x-factor van dit duel. Kijk maar naar het winst-verliespercentage van de quarterback. Alsof Tomlinson daar helemaal niks mee te maken heeft? We vinden de stelling wel getuigen van respect voor Rivers, maar toch vraag je je af. Rust er geen vloek op je als je in hetzelfde artikel wordt genoemd als Ryan Leaf?

Receivers out, running backs in

Vanavond vragen we aan de Titans om de wedstrijd te winnen met hun running game. Dat wordt ugly. De receivers zijn namelijk allemaal uitgeschakeld dankzij de Madden Curse, alsmede de cover guy himself (alhoewel Vince Young nog een gametime decision is). Chris Henry kreeg nog geen week geleden een flinke optater en is nog steeds op zoek naar zijn football-schoenen, LenDale White kampt met overgewicht en is de laatste weken niet om aan te zien.

Lees ook:Kan Philip Rivers Terugkomen?
Lees ook:Chargers Sturen Titans Naar Huis
Lees ook:San Diego Moet Terug Naar Martyball
Lees ook:San Diego Op Weg Naar Super Bowl
Lees ook:Live Blog: Tennessee Titans @ San Diego Chargers

3 reacties op “Whacky Wildcard: Waarom San Diego Wint

  1. Byron

    Beste Perry,

    Ik wil je complimenteren met je site! Je doet het heel leuk. Ik vroeg mij af of je misschien nog iemand erbij zou willen die ook NFL en College Football volgt en leuke stukjes erover wil schrijven. Ik volg NFL al zo’n 6 jaar en College Football 3 jaar (intensief).
    Ik zou het namelijk heel leuk vinden!
    Ik wacht je reactie af!

    Met vriendelijke groet,

    Byron

      /   Beantwoorden  / 
  2. JB

    Hoor ik “gastcolumnist” ?

    Leuke open sollicitatie…

      /   Beantwoorden  / 
  3. perryhendriks

    Ik ontvang graag een aantal artikelen om mijn mening te kunnen vormen. Bedenk je wel dat deze blog geen cash cow is. Sterker nog, je verdient geen stuiver. Je moet het dus doen met grote heldenverering als je weer een leuk stukje hebt neergekalkt.

    perryhendriks at hotmail punt com

    Perry

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.