The Toughest Job: Pijpen in Nijmegen en de Karate Aap

FietsenhokkenWekelijks blikken we terug naar de vier grootste losers van de afgelopen competitieweek. Deze week op zaterdag vanwege het Raptors trainingskamp in het prachtige Netersel (Brabant). Wie had afgelopen zondag 'The Toughest Job'? Verkondig jij je mening ook via email? En joh, het is een Football blog dus een pijpbeurt in een Nijmeegens fietshok telt niet mee.

Eli Manning

Het was mij al een tijdje duidelijk, maar Eli Manning is niet de aangewezen persoon om de New York Giants naar het beloofde land te leiden. Ook afgelopen zondag keek hij weer apathisch om zich heen, zelfs toen ook zijn derde interception werd teruggelopen voor een vijandige score. Ik heb een beetje research gedaan en wil de Giants voorstellen een goede blik te werpen op mijn eigen quarterback prospect. Dit gaat vruchten afwerpen!

Arizona Cardinals

Afgelopen week blaatte ik nog dat de Arizona Cardinals aan de hand van Kurt Warner met gemak de regie in de NFC West konden overnemen. Natuurlijk had ik het fout, want de olijfolie in mijn rechteroor was van de Albert Heijn. En die missen voorspellende gaven, hoorde ik later (met mijn linkeroor). De Cardinals hebben eigenlijk iemand zoals Bo Jackson nodig, iemand die zelfs oog in oog met wilde beren niet bang is.

Sean Taylor

Om misverstanden te voorkomen. Ik bedoel het niet lullig als ik zeg dat dit echt tough luck was. Een onbekende man breekt bij je in en schiet vervolgens de slagader in je lies aan flarden. Sean Taylor maakte het mee en overleefde het niet. Tot groot verdriet van duizenden. Van overtuigd Conspiracy Theorists, maar ook van punter Brian Moorman, alhoewel hij een harde hit van de safety te verwerken kreeg tijdens de Pro Bowl.

Marshall Lynch

De Buffalo Bills hebben met hun verlies afgelopen week afscheid genomen van de playoffs. Zo lijkt het althans. Het team speelde tegen Jacksonville zonder running Marshall Lynch, die aangaf dat hij '…i just cant wait til i can get back out der wit ma bra bras…..but dis just ma lil intro until i can get back to yall wit a lil mo'. Goed. Wie het weet mag het zeggen. Meer op Lynch's eigen weblog!

Lees ook:Bills Running Back Betrokken Bij Hit-And-Run
Lees ook:The Toughest Job: Urine Paula Abdul Gestolen
Lees ook:Sterren Staan Gunstig Voor Cardinals
Lees ook:Bradford Aanstaande Zondag Aan Het Roer
Lees ook:Afbeelding Hondenmoordenaar Goed Voor 47k Euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.