Maas In De Wet Van Instant Replay

Er kleeft eigenlijk maar een klein nadeel aan de hele 'Instant Replay'-regel. Om het oordeel van een scheidsrechter in twijfel te kunnen trekken, moet je als ruilmateriaal een 'time-out' kunnen inleveren. En dat levert nogal eens hachelijke situaties op. Zo kreeg Atlanta zondag onterecht een touchdown om de oren, zonder dat ze daar maar iets tegen konden doen.

Lees ook:Scheidsrechters in NFL HD Ready
Lees ook:Ochocinco Wil Een Lambeau Leap
Lees ook:Observaties Van Vroege Wedstrijden Openingsronde
Lees ook:Hoe Supplementen Je Seizoen Vergallen
Lees ook:The Toughest Job: Urine Paula Abdul Gestolen

4 reacties op “Maas In De Wet Van Instant Replay

  1. Thomas

    ik ben eagle fan.. to the bone……. maar ik geef toe, dit was geen muff

      /   Beantwoorden  / 
  2. rutger

    Hoeveel referees staan er ook alweer op het veld? Ik mag toch hopen dat er 1 zich alleen maar concentreerd op de kick returner? En dit had dit gewoon moeten zien, instant replay of niet.

    Misschien kunnen gewoon de hele wedstrijd de replays laten callen door de mensen boven in het stadion en van het rode vlag verhaal een uitzondering maken?

      /   Beantwoorden  / 
  3. MdB

    Sja, volgend jaar kunnen we dus een regelwijziging verwachten dat op ‘scoring plays’ booth video review ook mogelijk is….de trend is toch dat steeds meer gereviewed kan worden. Maar dan moet je wel timeouts hebben ja :)

    In de NCAA zou de bal dood zijn nadat hij is gevangen/recovered door het kicking team (ook bij succeeding possession voor het kicking team) dus bestaat dit probleem niet…

      /   Beantwoorden  / 
  4. xuxppxxuxyyy

    hello it is test. WinRAR provides the full RAR and ZIP file support, can decompress CAB, GZIP, ACE and other archive formats.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.